(ВИДЕО) Се појави и второ подолго видео од ДУЕЛОТ ФРЧКО – ТРОЈКА ВМРОВСКА: Не само шамар, туку и клоца во газ добија дечките!

0
28360

Фрчко стигна и клоци во газ да им акне на младиве од УМС на ВМРО-ДПМНЕ кои се спремаа да го плукаат и навредуваат професорот.