(ВИДЕО): Се докажа дека само лудаци, кретени, дебили, идиоти може да веруваат дека „бомбите“ се сечени, лепени и монтирани – ГЕРМАНСКА ЛАБАРАТОРИЈА ЈА ПОТВРДИ АВТЕНТИЧНОСТА НА ПРИСЛУШУВАНИТЕ РАЗГОВОРИ!

0
1430

germanec pr

Германска Лабараторија на барање на телевизијата Ал Џезира ги анализирала прислушуваните разговори кој ги објави опозицијата, а обвини за корупција и криминал.

Една од снимките кои биле предмет на анализа била разговор помеѓу премиерот Никола Груевски и екс министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески.

Експертите кои ја правеле анализата на Ал Џезира и потврдиле дека разговорит кој го објави СДСМ не е монтиран.

Анлизата на барање на Ал Џезира ја направила германската лабараторија Tonambulanc.

Експертот кој ја анализирал снимката за Ал Џезира потврдил дека на смимките има два тонски канали и дека е многу тешко тоа да се измонтира. Дополнително дека разговорите се автентични покажувал и квалитетот на снимката кој според германската лабараторија е правена од професионалци.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=4gL9zlU44ew[/youtube]