(ВИДЕО) СЕКОЈ СОБИР НА УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО ДПМНЕ ИЗМИНАТИВЕ 10 ГОДИНИ МНОГУ ЛИЧЕШЕ НА ОВА

0
1224

Како Мицковски им се обраќа на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ