(ВИДЕО) СЕКОЈ ДЕН ДОЗНАВАМЕ НЕШТО НОВО ЗА ГОРДЕТО : Освен христијанка и рокерка, редовно користела и индиска јога и медитација?!

0
507

Освен христијанка и рокерка, кандидатката за претседател на Република Северна Македонија, Гордана Сиљановска редовно користела и индиска јога и медитација?! Ао ао ао…готово е, оваа е прецедник на државата. 😀 😀 😀