(ВИДЕО) СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ВИДИТЕ КОЛЕ ЧАШУЛЕ КАКО ГО ДРВИ ПО 1 СААТ НА АЛФА НЕКА ВИ ТЕКНЕ НА ОВА ИНТЕРВЈУ СО ПАТОРОТ

0
1527

На Алфа ТВ во емисијата Седмица, Коле Чашуле по 1 саат го дрви секоја недела, паѓа од маса се крсти ја лупа главата од масата се крсти паѓа во несвест грбечки колку бил ужаснат од власта на Заев.

Но погледнете кога имаше шанса да го приклешти Грујо по 12 години власт, погледнете какво интервју му направи: