(ВИДЕО) СЕГА КАДЕ ЌЕ БЕГАШ ГОМНО ЕДНО ВРХОВИСТИЧКО – Најново видео на кое се гледа пратеникот Сашо Василевски како отвора врата на насилниците!

0
13333

На социјалните мрежи се појави нова и уште подобра снимка каде одлично се гледа како пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Сашо Василевски ја турка безбедносната шипка на подот и овозможува влез на насилниците во собранието на 27-ми април! ЌЕ ОДГОВАРАШ КУЧЕ РЕЖИМСКО И КАСАПСКО!