(ВИДЕО) СДСМ СО УЛТИМАТУМ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА: ИЛИ САМИ ДА СИ ОДАТ ИЛИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОТКАЗ!

0
809

Ако Антикорупциска не поднесе оставка, бидејќи не заслужуваат да останат понатаму ниту еден ден, тогаш парламентарното мнозинство ќе покрене постапка за разрешување на комисијата“, рече Фросина Ременски, потпретседател на Собранието од СДСМ на прес-конференција во Собранието.