(ВИДЕО) СДСМ му стокми промотивно видео со изборна честитка и на режимското тастерче Илче Гебелсче

0
5815

СДСМ: Илија Димовски, носител на криминалот во Република Македонија. Изборна единица 3. Тој вредно го бранеше криминалот во Собранието и преку пропагандата. Зошто нема да гласате за него?