(ВИДЕО) СДСМ ГО РЕШАВА НАЈГОЛЕМИОТ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОБЛЕМ ВО ГЕВГЕЛИСКО ВАЛАНДОВСКИОТ РЕГИОН, БРАНАТА ВО КОНСКО

0
519

Колку само грижа, труд и посветеност вложува еден земјоделец во секое зрно семе за да роди здрав плод, кој потоа ќе го ужива некој човек на својата трпеза. Има ли похумано нешто од тоа?

Големо е денеска задоволството на лице место да се уверам дека најголемиот инфаструктурен проект во овој регион за изминативе 50 години Брана Конско, се одвива со одлично темпо.

Го решаваме најголемиот проблем на земјоделството во гевгелиско-валандовскиот регион 🇲🇰

Фејсбук статус на секретарот на СДСМ, Љупчо Николовски.