(ВИДЕО) СВЕШТЕНИКОТ ВИКТОР СТОЈЧЕВ НА КАНАЛ 77 СО ШОКАНТНО СВЕДОШТВО : БОКИ 13 И НЕГОВИОТ ТАТКО МЕ ПРЕТЕПАА И МИ ЈА СКРШИЈА НОГАТА ЗАТОА ШТО ГО НАРЕКОВ БОКИ ДЕВОЈЧЕ! СТОЛЕ ПОДЗИНА!!!

0
758

Свештеникот Виктор Стојчев кој пред извесно време беше нападнат од Боки 13-ка и неговиот татко изјави дека двајцата го нападнале и му ја скршиле ногата затоа што не го препознал Боки во темницата па го нарекол девојче, навистина шокантно сведоштво на свештеникот Стојчев, СТОЛЕ НА КАНАЛ 77 ПОДЗИНА!