(ВИДЕО) СВЕСЕН ЛИ Е ОВОЈ ВЛАДИКА КОЛКАВА ШТЕТА ПРАВИ, СВЕСЕН ЛИ Е ДЕКА ЈА СКВЕРНАВИ ЦРКВАТА И ГИ ДЕЛИ ВЕРНИЦИТЕ НА ВМРОВЦИ И СДСМОВЦИ?!?!

0
2010

Глејте што изјави овој цреп од владика, глејте која зелка е тоа и како ги верниците по партиска линија и како тоа ја сквернави црквата