(ВИДЕО) СВЕДОЧЕЊЕ НА ЖИТЕЛ ОД ГАЗИ БАБА: ЕДНАШ КОГА МУ ПРИЈДОВ НА ГРУЈО ВО СИНЃЕЛИЌ ЗА ДА ГО КРИТИКУВАМ ДОБИВ БОКС ОД ЕДЕН ОД НЕГОВАТА СВИТА

0
1421

Бугарската телевизија „Нова“ регистрираше инцидент за време на посетата на Никола Груевски на Сингелиќ, каде член на придружбата на поранешниот премиер физички нападна граѓанин, кој се пожали дека граѓаните се оставени сами на себе.

На 2 август на Семакедонската средба во Трново на која присуствуваше и Груевски, обезбедувањето отстрани лице кое викаше „Вратете ги парите“.