(ВИДЕО) Сашо Ордановски ШОУ на 24 Вести: МАМЕ ЕБА ЗНАЧИ – Абе луѓе, Грујо е како нарко босот Ел Чапо, а Македонија е како Мексичка фавела, и да не ве чуди што едвај извадивме нерешено, Ел Чапо сеуште сее страв во земјава ама не за долго!

0
5347