(ВИДЕО) Сашо Ордановски: Со Груевски се повеќе ќе се разговара како со диктатор, и признава дека е спремен да примени сила!

0
1324

ordanovski

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=dvFqFSTPqCM[/youtube]

Видео : А1он