(ВИДЕО) САШО ОРДАНОВСКИ : Грујо од проблем на Македонија сега станува проблем на ВМРО-ДПМНЕ, и таму сега не знаат што да прават со него, тој е како гигантски леш на насукан кит!

0
2358