(ВИДЕО) Сарачини кон полицијата: Сте се заколнале пред Уставот, а не пред Груевски и Мијалков

0
1077

На протестот пред Собранието, активист Петрит Сарачини им се обрати на полицајците и им рече да се придружат на својот народ, да ги симнат штитовите и да не се однесуваат дека не се во <танзанија, туку во Македонија.

Видео : A1он