(ВИДЕО) Русин покажува едноставен начин на засилување за 3G, 4G и WiFi сигналот со помош на стара сателитска антена

0
3045

Наместо приемникот на сателитската антена, го монтирате модемот и очекувајте да фатите еден куп мрежи со добар квалитет на сигналот.