(ВИДЕО) РЕШЕНА ГОЛЕМАТА МИСТЕРИЈА: За што разговараше Иванов со новите амбасадори на Албанија, Босна и Литванија?

0
779

Screenshot_7

Куртонскиот Курир постави прашање за што зборувал Хорхе со новите амбасадори на Албанија, Босна и Литванија. Ние од нашата редакција  успеавме да дојдеме и до ексклузивно видео од средбите:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=sEKDpANGzVE[/youtube]