(ВИДЕО) РЕТРО ОД ЛЕГЕНДАРНАТА ВЕРБАЛНА ТЕПАЧКА ПОМЕЃУ ФРЧКО И ЛУДОТО ДЕТЕНЦЕ ВЛАХОВ МИЦОВ – ФРЧКО ДО МИЦОВ : АЈДЕ БЕ ДОСТА СО ХОХПТАПЛЕРИ, КАЈ СИ БИЛ ТИ БЕ ЧОВЕЧЕ, У КОЈА ДУПКА СИ БИЛ ТИ У 91-ВА ГОДИНА!

0
187

Потсетување на вербалната ретро тепачка во 2014-та помеѓу Влахов Мицов и Љубомир Фрчковски.