(ВИДЕО) Ременски: Нема демократија без одговорност!

0
1386

Обраќање на тема „Збогум Никола“ на Фросина Ременски, потпретседателка на СДСМ, во Кампот на слободата.

F.Remenski

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Bm3FF8FtzzE[/youtube]