(Видео) Ременски: Имаме докази дека има граѓани со повеќе матични броеви

0
836

Screenshot_16

 

Имаме случаи кога еден граѓанин има повеќе матични броеви, имаме документација за три матични броеви на еден граѓанин. Тоа е доволен предизвик за истражувачкото новинарство да ги открие, вели потпретседателката на СДСМ Фросина Ременски во неделното интервју на Радио Слободна Европа.