(ВИДЕО) Ременски: Доаѓа слободата и нови вредности за иднината на Македонија

0
772

Доаѓа слободата и нови вредности за иднината на Македонија рече Фросина Ременски, потпретседателка на СДСМ, на денешниот протест во Охрид за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.