(ВИДЕО) Релативизирана Саботажа

0
1444

„Релативизирана Саботажа“, емитувана на 16 јануари 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ во 22,30. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.