(ВИДЕО) РЕЖИМСКИТЕ СЕНДВИЧ ПРДЕЖИ ПРОТЕСТИРААТ БЕЗ МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ!!! КАЈ ЛИ САМО ГИ НАОЃААТ ОД ВМРО-ДПМНЕ ВАКВИ НИКАКВИ ЛУДАЦИ И ИМБЕЦИЛИ ДА ПРОТЕСТИРААТ ВО САД!!!

0
1652

Како ли само ги наоѓаат вакви имбецили од ВМРО-ДПМНЕ па дури и во САД да протестираат против СОРОС тоа е чудо. Погледнете само за кои анални исцедоци се работи, овие како да се регрутирани од газот на Илче Велешанче. Епа народе вака изгледа кога те брукаат дури и во САД, сега светот ќе не смета за убедливо најглупиот народ во универзумот.