(ВИДЕО) Режимскиот поттрчко Владимир Панчевски започна сам да си ја урива дивоградбата

0
761

Претседателот на Кривичниот суд, Владимир Панчевски почна сам да си го урива нелегално доградениот објект откако вчера Општина Центар најави дека потпишува договор со фирма која треба да постапи по барањата на градежните инспектори.

Извор : А1он