(ВИДЕО) РЕЖИМОТ НА ГРУЈО ДОВЛЕЧКАЛ ЦЕЛИ АВТОБУСИ СО ТАЛИБАНЦИ ОД ДПМНЕ, ОВОЈ ПАТ ДОВЛЕЧКАЛ ДИЛЕТАНТИ ОД ПРИЛЕП ЗА ДА ГО УНИШТИ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ГТЦ!

0
1996

Мобилна и добро организирана екипа на порталот Центар Њуз веднаш до ,,Рамстор” регистрирала на своите камери цела армија на индијанци од ДПМНЕ напикани и истурени од автобус на ,,Пелагонија Транс” – Прилеп , се со цел да го направат референдумот на ГТЦ неуспешен!
11185636_10205481129001968_1508569095_n

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=fADIyUiinHU[/youtube]