(ВИДЕО) Револуционерите го спасија комбето, полицијата на Чавков избега под налетот на демонстрантите

0
1325

Полицијата го запрела комбето на Шарената револуција кое денеска го вози пратеничката Лидија Димова.

Димова и се легитимирала на полицијата, но барањето да го отвори комбето го одбила, со образложение дека не е присутен сопственикот на возилото.

Откако забележала дека демонстрнатите на шарента ревоуција се упатиле кон комбето, полицијата се повлекла.