(Видео) : Револтирани граѓани го РАСТУРИЈА Јанко во „Јади Бурек“!

0
1323

Janko

Водителот Јанко во својата емисија “Јади бурек” од ден на ден станува се покритикуван од народната маса.

Вчера вечер во контактната емисија „Јади Бурек“, водителот Јанко макотрпно се обидуваше да ја оправда несериозноста на видеата од кабинетот на Груевски.

Имено Јанко како новинар би требало да знае дека согласно член 151 и член 152 од Кривичниот законик, неовластено прислушување и снимање, не е дозволено.

Вчерашната контактната емисија беше „нападната“ од јавувања на многубројни револтирани гледачи, кои Јанко брзо ги исклучуваше поради „технички грешки“? Изреволтираните гледачи дирекно го прашаа Јанко: КОЈ РЕЖИМ БРАНИТЕ ВИЕ? Видеата се најдолу од текстот.

latas kkk

Дебакл доживеа и објавата на Курир во провладината група на фејсбук “шетај Бранко“, за која граѓаните со огромна нервоза пишуваа негативни кометари со голема доза на омраза и гнев.

sb1

Провладините „експерти“ како Александар Пандов, преку своите текстови се обидуваат да ја манипулираат јавноста дека зад бомбата на Заев наводно стоел јужниот сосед?

zazzzzz

Спроведувањето на нарачките на власта, преку ваквите текстови на провладините медиуми, само ја потврдуваат владината контрола.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=4e81Lue-rZY[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ajWtmMCb9c0[/youtube]

Извор : CentarNews