(ВИДЕО) РЕАЛНО ШОУ НА СИТЕЛ: Латас смртно уплашен – Заев сака да ни ги земе фирмите и парите!

0
1129

Се соочувам со црната пропаганда повеќе дури и од порано…МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СЕ СООЧУВАМ СО ЦРНАТА ПРОПАГАНДА ПОВЕЌЕ ДУРИ И ОД ПОРАНО… МОИТЕ ФАНОВИ МОЖАТ ДА БИДАТ МИРНИ..

Posted by Gledy Network on Friday, March 18, 2016