(ВИДЕО) РАСТУР СИСТЕМ НА БУЈАР ОСМАНИ ВО ДУВЛОТО НА КУРТОНИТЕ, БИВИС И БАТХЕД ГО УБЕДУВАА ДЕКА ТРЕБАЛО ДА ИМ СТАВИ ВЕТО НА ФИНСКА И ШВЕДСКА ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО, ДА СЕРИОЗНО, НЕ СЕ ШЕГУВАМЕ

0
1021

Бивис и Батхед во дувлото на куртоните го поканија министерот за надворешни работи Бујар Османи во Алфа ТВ за да го убедуваат дека требало да им стави вето на Финска и Шведска за влез во НАТО, ова е веќе сериозна дијагноза.