(ВИДЕО) РАСПАД СИСТЕМА : МИРКА КЛАСНАТА И МИЛЕНКО ПО ЈУБИЛЕЈНИ 160-ТИ ПАТ ГИ РАСПАЃААТ САД, ЕУ И НАТО И ПО 20 ГОДИНИ ОСТАРЕА, ОДРТЕА И НИКАКО ДА ГИ РАСПАДНАТ!

0
389

Мирка и Миленко по јубилеен 160-ти пат од осамостојувањето ја распаѓаат САД,ЕУ а потоа и НАТО ама никако да ги распаднат, остареа и одртеа и никако да ги распаднат.