(ВИДЕО) Рамадани: Ова е голем проект на прочистување со криминалните политички структури во регионот

0
282

„Оваа работа ќе оди до крај. Сите кои се огрешиле преку криминални дејанија, нема спас за нив. Тие се свесни дека ова е процес штој мора да оди до крај. Полека и нивните гласачи ќе го сфатат тоа. Сега доаѓа фазата во која нема што да им се каже на гласачите затоа што доаѓа времето кога треба да се одговара и затоа тие се` се попопустливи“, рече во емисијата 24 Анализа, политичкиот аналитичар Исмет Рамадани.