(ВИДЕО) РАЗОРНА БОМБА ОДЕКНА НА ИНТЕРНЕТ: Се појави вибер комуникација меѓу Иванов, Мицковски и Груевски

0
9187

Се појави вибер комуникација меѓу Иванов, Мицковски и Груевски.