(ВИДЕО) РАЗОРНА БОМБА НА РЕФОРМАТОРОТ НА ВМРО-ДПМНЕ : Новата партиска зграда на ВМРО-ДПМНЕ е проклета, сите маки почнаа откако се вселивме во таа зграда, членството не ја чувствува таа зграда за своја, не и личи на ВМРО-ДПМНЕ таков раскош, ние сме народна партија, треба да се исселиме од таму!

0
2911