(ВИДЕО) РАЗОРНА БОМБА НА ЛУПЕВСКА ВО ЕМИСИЈАТА КОД: На 27-ми април во зградата на МВР имало физичка тепачка меѓу Чавков и Нухиу

0
4351
На 27-ми април во зградата на МВР имало физичка тепачка меѓу Чавков и Нухиу.- Снежана Лупевска во најновата емисија за КОД на ТВ Телма.