(ВИДЕО) РАЗОРНА БОМБА НА БОГОЈЕСКИ: ГРУЈО НИ ЈА НУДЕШЕ ПАРТИЈАТА НА ПОДАРОК АКО МУ ПОМОГНАМ СО БЕЈЛИ ДА ДОБИЕ АЗИЛ ВО АМЕРИКА!

0
203

Никола Груевски некаде околу мај месец пред референдумот во 2017-та година на Реформаторите ја понуди партијата на дланка доколку тој и негови четворица најблиски луѓе доколку биде амнестиран од претходните 11 години владеење. – Петар Богојески во емисијата ,,Во Центар” со Васко Ефтов.