(ВИДЕО) Радмила Шеќеринска : Ова е решлив проблем, светот во моментов е на наша страна, но не смееме да чекаме, тоа може да се смени па нас да не притиснат да прифатиме тоа што не смееме ни да помислиме!

0
1422

Радмила Шеќеринска : Ова е решлив проблем, светот во моментов е на наша страна, но не смееме да чекаме, тоа може да се смени па нас да не притиснат да прифатиме тоа што не смееме ни да помислиме!

Во видеото на 3-от час е интервјуто со министерката за одбрана.