(ВИДЕО) РАДМИЛА Е БРУТАЛНА И БЕЗМИЛОСНА КОН ИЗМЕЌАРИТЕ НА ГРУЈО : Радмила го наплеска Џевад Адеми од ДУИ среде Телма – Вие од ДУИ сте измеќари на Груевски, ве прочита Албанскиот народ какви сте глумци и преваранти!

0
6043