(ВИДЕО) Пуштена во работа Концерната сала на ОМБУ„Лазо Мицев Рале“ во Кавадарци

0
1376

Пуштена во работа Концерната сала на ОМБУ„Лазо Мицев Рале“ во Кавадарци