(ВИДЕО) ПУШЕЊЕТО СЕ ИСПЛАТИ – Васко Ефтов го допре дното: Се враќа на Канал 5, онаму каде газда Стојменов по наредба на Мартин Протуѓер му гасеше струја, сега таму ќе лиже се што исплукал и тоа во време кога бомбите го соголија режимот па Васе ќе прави будала од себе пред цела нација, ЖАЛНО!

0
809