(ВИДЕО) ПУКОТНИЦИ ВО ВЕВЧАНИ ЗА ВОДИЦИ: Попот се излизга по снегот, одекнаа рафали

0
3524

Попот не можеше да се симне близу до речното корито каде чекаа момчињата подготвени да скокаат по крстот, па се излизга по снегот. Тоа наиде на голема смеа и почнаа пукотници.

https://www.youtube.com/watch?v=K9gXMaDDF3E

Извор : Мактел.Мк