(ВИДЕО) ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕ – ОВИЕ ЛУЃЕ СЕ ЗА ВО ЛУДНИЦА, ЗБОРАТ ЗА ГЕНОЦИД, ОЗНА, УДБА, ЧЕНТО?!?!

0
1465

Ова ли е мирен протест?! Какви лудаци се ова бе кои повикуваат за геноцид за ОЗНА, УДБА и Ченто?!