(ВИДЕО) ПРОПАСТА НА ВМРО ДПМНЕ НА ДЕЛО: ДВАЈЦАТА ИДЕОЛОЗИ ЦЕЛ СААТ ПЛАЧАТ ПО ЈУГОСЛАВИЈА, А БАШ ПОРАДИ ТАКВИ КАКО НИВ ЈУГОСЛАВИЈА СЕ РАСПАДНА!

0
649

Кукаат и кемкаат во новото студио на Миленко без кранови и без милиони евра за СФРЈ а уствари токму поради такви идеолози како него и Мирка класната таа се распадна.