(ВИДЕО) ПРИПАДНИК НА ЗДРУЖЕНИЕТО АНДОН ЈАНЕВ ЌОСЕТО НА ФЕЈСБУК ПОВИКА НА УБИСТВО НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СО СПАЛУВАЊЕ НА НЕГОВА ФОТОГРАФИЈА

0
1184
Припадник на здружението ,,Андон Јанев Ќосето на фејсбук повика на убиство на премиерот Заев и спали негова фотографија