(Видео) Прилеп – рекордер по ДУПКИ и Крос Каунти

0
732

Screenshot_1

Пародично видео снимено со камера на велосипед за ископаните улици во Прилеп кои стојат така неколку години. Со видеото сатирично се пренесува незаинтересираноста на градоначалникот Марјан Ристески да ги среди градските улици, а од друга страна е заинтересиран за изградба на крос патека.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0ZBRHXnyweY&noredirect=1[/youtube]