(ВИДЕО) ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ СЕ ЗАПОЗНА СО ЦЕЛИОТ ВЛАДИН КАБИНЕТ КОЈ МУ ДОЈДЕ НА ГОСТИ НА ВОДНО

0
530

Членовите на новата Влада денеска беа на прием кај претседателот Стево Пендаровски.

-На премиерот  Зоран Заев и членовите на Влада на Република Северна Македонија им посакувам успех и да ја оправдаат довербата дадена од граѓаните. Успешно да работат на клучните прашања за државата – европската интеграција, борба со корупцијата, зајакнување на економијата и подобрување на животниот стандард на граѓаните, рече претседателот Пендаровски.