(ВИДЕО) ПРЕС НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ОД КОЧАНИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ: СИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ОД ИСТОЧНА И ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА И ОД СКОПЈЕ СЕ ВО КОЧАНИ!

0
274

Цела влада е во Кочани каде владее огнена стихија, прес конференција одржаа градоначалникот и премиерот Заев: