(ВИДЕО) Прес на Здружението на Новинари на Македонија: Ги повикуваме премиерот, претседателот и спикерот на парламентот да ги заштитат новинарите, ако настрада уште некој новинар нив ќе ги сметаме за одговорни!

0
1384

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=D9hSzgeC4AA[/youtube]