(ВИДЕО) ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА РУСКИОТ АМБАСАДОР ШЧЕРБАК: Ќе размислиме добро и внимателно како да ве казниме за протерувањето на нашиот дипломат!

0
968
РУСКИОТ АМБАСАДОР ШЧЕРБАК: Ќе размислиме добро и внимателно како да ве казниме за протерувањето на нашиот дипломат!