(ВИДЕО) ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ВИЦЕ ПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ: Грантовите се делат по строги критериуми, нема протекции, победија најдобрите бизнис планови

0
554

Кочо Анѓушев : Грантовите се делат по строги критериуми, нема протекции, победија најдобрите бизнис планови.